XXII Certamen de Jóvenes Cantautores: obert termini d’inscripció!

XXII Certamen de Jóvenes Cantautores: obert termini d’inscripció!

Òbriguen micros, endollen amplis i afinen guitarres! Perquè… Arriba la XXII edició de Joves Cantautors d’Elx amb moltes novetats!

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Elx, amb la finalitat de promocionar joves cantautors/es, convoca aquest tradicional concurs en el qual podran participar tots els joves d’entre 14 i 30 anys que decidisquen presentar les seues composicions originals, de qualsevol estil musical i llengua oficial d’Espanya, segons el que estableixen les bases de la present edició.

Enguany tenim novetats, ja que la presentació de la documentació es realitzarà per seu electrònica (amb certificat), a més de les opcions presencial i per correu postal. Ja no s’envia CD, només cal posar, en la sol·licitud, un enllaç per a descarregar les cançons i comptarem amb una oficina d’atenció al concursant per a resoldre tots els teus dubtes.

 

El telèfon d’atenció al concursant és: 966 196 946 en horari de dilluns a divendres de 09.30 a 13:30h.
L’email que utilitzarem per a atendre els concursants: melodie@globalplay.es

Aquesta és la teua oportunitat! Altres artistes ja han passat per les taules del Gran Teatre, vols fer-ho tu? Consulta els següents enllaços i descobreix com apuntar-t’hi abans del dia 2 de novembre:

Bases XXII Certamen de Joves Cantautors

Sol·licitud de Participació

Compartir: