CARNET JOVE

Ets jove? Demostra-ho i gaudeix-ne amb el teu Carnet Jove!

Vine a Elx Joventut i obté aquest document, de caràcter personal i intransferible que acredita la teua identitat, i comença a ser partícip dels serveis i avantatges que t’ofereix.

Requisits per a la seua obtenció

  • Tindre entre 14 i 30 anys, ambdós inclosos.
  • Abonar la taxa, fixada per a enguany en 8,40 €. Tindrà una validesa de dos anys comptats des de la data de la seua expedició.

Este programa es desplega conjuntament amb la resta de comunitats autònomes i amb més de 40 països de l’entorn europeu que conformen l’Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA), entitat radicada a Bruselas, que garantix la reciprocitat de les prestacions en els diferents països adscrits.

Des de l’1 d’abril de 2019 el Carnet Jove clàssic integra el Carnet d’Alberguista amb l’objectiu de millorar els avantatges que hi obté la gent jove.

Com que el Carnet d’Alberguista té una validesa internacional (admés en els 90 països que formen la HI), ofereix milers de descomptes a tot el món, per la qual cosa els i les joves no només gaudiran dels avantatges del Carnet Jove sinó també:

  • De més de 300 albergs juvenils a Espanya i de més de 4.000 a tot el món
  • D’accés a programes de mobilitat juvenil nacionals i internacionals
  • De descomptes complementaris als del Carnet Jove, tant en entitats nacionals com en entitats d’altres països (transport, oci, restaurants, museus…)

Més informació https://descuentos.reaj.com

Pots consultar les exempcions i bonificacions del Carnet Jove en el següent enllaç:

http://www.ivaj.gva.es/va/hacerme-el-carne

CARNET D’ALBERGUISTA

Platja, muntanya … El destí no importa. Allò que importa és viatjar i conèixer món!

Per això, en la Regidoria de Joventut et donem l’oportunitat de fer-ho a un preu mòdic, gaudint dels avantatges que obtindràs amb els carnets d’alberguista.

Vine a Elx Joventut i fes-te el carnet per poder allotjar-te en qualsevol alberg de la Federació Internacional d’Albergs Juvenils (IYHF),a a la qual pertanyen la Xarxa Espanyola d’Albergs Juvenils (REAJ) i la Xarxa d’Instal·lacions Juvenils de la Generalitat Valenciana, amb més de 4.200 albergs en 60 països arreu del món.

Aquestes són les taxes que hauràs d’abonar, segons la modalitat:

►Juvenil. De 14 a 29 anys. Preu 5 €

►Adult. Majors de 30 anys. Preu 10 €

►Familiar. Parelles espanyoles i fills menors de 14 anys. Preu 18 €

►Grup Juvenil. Un mínim de 10 persones. Preu 16 €

La validesa dels carnets és d’1 any a partir de la data d’emissió. Per sol·licitar-los, cal presentar l’original del DNI, NIE o passaport i, en el cas d’estrangers residents a Espanya, acreditar la seva residència.

Enllaços d´interés

Federació Internacional d'Albergs Juvenils IYHF Veure enllaç


Xarxa Espanyola d'Albergs Juvenils d'Espanya REAJ Veure enllaç


CARNÉS INTERNACIONALS

Platja, muntanya … El de menys és el destí. ‘L’important és viatjar i conèixer món!

Per això, en la Regidoria de Joventut et dóna l’oportunitat de fer-ho a un mòdic preu, gaudint dels avantatges que obtindràs amb els carnets d’alberguista.

Vine a Infojove. (C / Blanquers, nº23. 966658061. infojove@ayto-elche.es) i amb la vostra carnet per poder allotjar-te en qualsevol alberg de la Federació Internacional d’Albergs Juvenils (IYHF), amb més de 4.200 albergs situats en 60 països de tot el món (a aquesta federació pertany la Xarxa Espanyola d’Albergs Juvenils (REAJ) i la Xarxa d’Instal·lacions Juvenils de la Generalitat Valenciana).

Aquestes són les taxes que hauràs d’abonar, segons la modalitat:

►Juvenil. De 14 a 29 anys. Preu 5 €

►Adult. Majors de 30 anys. Preu 10 €

►Familiar. Parelles espanyoles i fills menors de 14 anys. Preu 18 €

►Grup Juvenil. Un mínim de 10 persones. Preu 16 €

La validesa dels carnets és d’1 any a partir de la data d’emissió. Per sol·licitar-los, cal presentar l’original del DNI, NIE o Passaport i, en el cas d’estrangers residents a Espanya, acreditar la seva residència.

Enllaços d´interés

Guia de descomptes per als usuaris de l'ISIC Veure enllaç