Visita d’estudis des de Croàcia

Visita d’estudis des de Croàcia

El servei d’informació juvenil “Infoeuropa” de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Elx, juntament amb l’associació Cinaz de Croàcia, va organitzar una vista d’estudis dels punts d’informació Eurodesk d’Elx i Alacant.
La visita va tenir lloc a Elx durant els dies 4 i 5 de desembre.
El principal objectiu d’aquesta visita va ser conéixer en primera persona la forma de treball que tenen els tècnics de la Regidoria de Joventut i, concretament, ressaltar la manera que tenen de contactar amb els joves, els mètodes que s’utilitzen, l’experiència en la xarxa Eurodesk, les competències dels treballadors juvenils, les xarxes socials, entre altres.
Per a portar terme aquesta visita, els 2 multiplicadors qualificats de la xarxa Eurodesk, José Manuel García (Elx) i Morana Rogic (Zadar), van tenir l’oportunitat de participar en les xarrades informatives sobre la mobilitat europea que es van realitzar en el centre IES Misteri d’Elx.
Posteriorment, es va fer una visita a la universitat Miguel Hernández per a conéixer les instal•lacions de l’Observatori Ocupacional i tenir una visió més àmplia de la situació dels joves estudiants que estan en el seu últim any de carrera.
Van tenir l’oportunitat de tenir una reunió amb el centre d’informació juvenil Centre 14 a Alacant, que també pertany a la xarxa Eurodesk i conéixer els projectes que estan portant a terme dins del marc del programa Erasmus+.
La visita d’estudis va finalitzar amb una posada en comú dels 3 llocs locals: Elx, Alacant i Zadar, i una visita cultural on es va visitar el centre històric d’Elx i la nostra Palmera Imperial en l’hort del Cura.