Uneix-te a l’Equip A!

Uneix-te a l’Equip A!

Sabies que enguany l’EQUIP A estarà en les festes d’Elx? Com, no saps de què t’estem parlant? Posa-li imaginació: un helicòpter aterrant, el sol posant-se darrere del Palmerar, com a banda sonora un redoblament i una veu en off que t’ho explica:

A l’estiu de 2017, un gran grup de voluntaris de la Regidoria de Joventut i Igualtat de l’Ajuntament d’Elx, que formaven un equip, van donar suport i van informar sobre les violències sexistes en festes que es pogueren estar cometent. No van tardar a fer-se notar amb un jupetí identificatiu que, de forma itinerant o en llocs fixos, durant els dies 11, 13 i 14 d’agost, donaren suport en el compromís d’impulsar unes festes igualitàries i lliures d’agressions sexistes. Viuen les festes, com a voluntaris de fortuna. Si tens cap problema o veus a algú que el tinga, no dubtes a contactar-hi, són l’Equip A.

Vols formar part de l’Equip A? T’uneixes a aquesta gran causa com a voluntari? T’agradaria viure les festes d’una forma solidària? Posa’t en contacte amb nosaltres i uneix-te! Ara és el moment:

Et recordem que has de ser major d’edat i inscriure’t abans del 7 d’Agost.

Per telèfon:  al 966 658 060
En persona: C/ Curtidors, 23 (Escorxador)