Descarrega la teua sol·licitud

Vols fer un programa de ràdio? Et ve de gust aprendre a fer guions, tascons, presentar cançons…? Sou un grup de joves amb alguna cosa interessant que explicar? descarrega la teua sol-licitud a partir de juliol i porta-la a la OMAC.

Des de l’1 de juliol, es poden lliurar les propostes en l’Oficina Municipal d’Atenció al Ciutadà (OMAC). Per a açò, simplement hauràs d’explicar què és el que vols fer (temàtica del programa), qui ho faríeu, en quin horari i quin dia de la setmana.

Una vegada acceptada la sol·licitud, l’equip del programa rebrà un curs sobre maneig pràctic d’una emissora i sobre realització de guions radiofònics. Davant qualsevol dubte, pots consultar-nos cridant a Infojove en el 96 665 80 61.

Recorda que el període prioritari de lliurament de sol·licituds és el comprès entre juliol i agost. Durant la resta de l’any pots seguir presentant la teua sol·licitud, però el teu programa serà situat en funció dels horaris i dies disponibles després de la formalització de la graella de programació.

Descarregar sol·licitud Veure enllaç
Document per presentar la proposta de programes radiofònics en Radio Jove Elx


Bases del servici Veure enllaç
Consulta ací les bases del servei per presentar la teua sol·licitud