Ràdio Jove Elx visita els IES Victòria Kent i Carrús amb Feedback

Ràdio Jove Elx visita els IES Victòria Kent i Carrús amb Feedback

Ràdio Jove Elx continua el seu recorregut per tots i cadascun dels IES de la ciutat amb el programa Feedback, un espai que executem des de la nostra unitat mòbil i que té per objectiu oferir a l’alumnat i professorat de cada centre l’oportunitat de viure l’experiència de fer ràdio en directe i de descobrir com, a través de la comunicació, podem arribar a transmetre i desenvolupar valors importantíssims per al creixement personal, el cultiu d’una bona autoestima i la prevenció.

Així, durant aquest mes de febrer, hem pogut visitar els IES Victòria Kent i Carrús, on compartim amb els seus professors i el seu alumnat una jornada en la qual vam conèixer com funcionen les seues associacions d’estudiants, quins projectes estan desenvolupant i quines coses motiven els joves de tots dos centres a seguir formant-se per a aconseguir els seus objectius.

Vols saber com van aconseguir dues alumnes de Victòria Kent la beca internacional “Amancio Ortega” d’entre més de 500 candidatures en l’àmbit nacional? T’agradaria escoltar els consells que va donar a Carrús el famós Youtuber Fran Pascual? Doncs tot això i més ho trobaràs en tots dos programes, que ja pots oir i descarregar des del nostre compte de podcasts.