LAN PARTY 2K17

LAN PARTY 2K17

El pròxim 23 de desembre en L’Escorxador tindrà lloc l’esdeveniment PartyLan 2K17. En aquesta cita per als amants dels videojocs, la dividirem en dues zones.

La primera zona, amb horari de 17.00 a 00.00, trobaràs tres sales amb quinze videoconsoles i diferents videojocs, incloent-hi una sala de realitat virtual. En elles, d’entrada lliure, podràs participar en diferents tornejos:

– FIFA
– Tekken
– Mario Kart
– Clash Royale
– Etc.

La segona zona, d’accés restringit i amb inscripció prèvia, tindrà lloc una lan party d’ordinadors i videoconsoles, en horari de 17.00 de la vesprada a 8.00 del matí. Recluta els teus amics, clan, grup, esquadra… i uniu-vos, aquesta vegada sí, en el mateix espai, cara a cara, per a jugar junts als vostres jocs favorits. Dins de la zona LanPartytambé es realitzaran diferents tornejos:

– FIFA
– Counter Strike
– LoL
– Rocket League
– Clash royale
– Etc.

La zona Lanparty està restringida. Hauràs de reservar la teua plaça amb anterioritat. Nosaltres et posem taules, cadires, internet i un punt de llum per a connectar el teu equip, la resta has de portar-ho tu (el teu ordinador complet o consola i TV).

Els jocs dels tornejos podrien canviar o afegir-se’n nous, abans o durant l’esdeveniment. Per a apuntar-se als tornejos i/o a la zona LanParty has d’inscriure’t des d’aquesta pàgina web www.logrodesbloqueado.com. Per a més informació per WhatsApp 625 355 717.