ITINERARI FORMATIU-LABORAL AVANZA

ITINERARI FORMATIU-LABORAL AVANZA

El Fons Social Europeu inverteix en futur, implementant conjuntament amb la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Elx aquest Itinerari d’integració soci-laboral, totalment GRATUÏT, gràcies al finançament d’ambdues entitats.

AVANZA aglutina el conjunt d’accions formatives amb les seues corresponents pràctiques no laborals, i conforma l’itinerari d’integració sociolaboral especialitzat en el sector del comerç, atenció al client i tasques auxiliars d’aquest, la qual cosa permet respondre a la demanda de diferents associacions de comerciants que hi ha a la ciutat d’Elx, així com de l’Oficina de Col·locació de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Elx.

L’Itinerari AVANZA està compost pels següents programes:

  • Programa “Amb tu”. Acompanyament, assessorament i tutorització dels/de les participants (mòdul transversal durant tot el programa): 80 hores.
  • Programa “Step by Step”. Cursos i formació en llengua anglesa: 100 hores.
  • Programa “Del 2.0 al YO.0. Formació en noves tecnologies i desenvolupament personal per a l’activitat professional: 120 hores.
  • Programa “Parla i Escolta”. Formació en comunicació i vendes, habilitats i ferramentes de venda i resolució de situacions de conflicte: 150 hores.
  • Programa “Posa’t en el meu lloc”. Formació sobre igualtat entre homes i dones: 30 hores.
  • Programa “Calaix de sastre”. En aquest programa arrepleguem tota la formació d’especialització i específica sobre la base de les demandes realitzades des de les organitzacions d’acolliment en la realització de pràctiques no laborals: 37 hores.

La fase lectiva, que consta de 517 hores en total, es realitzarà durant:

De l’1 de desembre de 2017 a juny de 2018, amb horari de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.

Aquesta fase es realitzarà en el Centre Juvenil d’Altabix.

Una vegada finalitzada la fase lectiva, es realitzaran 60 hores de PRÀCTIQUES NO LABORALS en els establiments que s’adherisquen al projecte, i donaran cabuda als/a les joves que finalitzen la fase lectiva amb èxit. Aquestes PNL s’enquadraran durant els mesos de finals de juny, juliol, agost i setembre de 2018.

L’itinerari NO inclou formació que done lloc a l’obtenció del certificat de professionalitat, però la formació rebuda serà acreditada per la Regidoria de Joventut de l’Excm. Ajuntament d’Elx.

OBJECTIU CONTRACTACIÓ: Es preveu que el 30% dels/de les joves que finalitzen l’Itinerari (fase lectiva i PNL) siguen contractats/ades per les organitzacions d’acolliment o emprenguen activitat.

Requisits:

Per a poder participar has de tenir entre 16 i 29 anys (inclusivament) i estar inscrits en el Sistema de Garantia Juvenil. Si no estàs en el sistema en el Centre d’informació Juvenil- INFOJOVE podrem donar-te d’alta en el mateix.

El període de preinscripció serà: del 20 d’octubre al 12 de novembre de 2017.

Es realitzarà una selecció de tots/es els/les interessats/ades en aquest projecte a partir del 13 de novembre.

Interessats/ades envieu nom i dades de contacte a: infojove@elx.es

Indiqueu en l’assumpte: Projecte AVANZA