Informació Juvenil

Premis i Concursos

Coneix el programa 'Actívate' Veure enllaç
En esta plataforma virtual pots accedir a cursos gratuïts i recursos per a l’ocupació i

Necessites activar-te professionalment? Ara pot fer-ho amb el programa Actívate, una iniciativa

dirigida als jóvens amb l’objectiu d’oferir-los, de manera gratuïta, una sèrie d’eines que els ajuden a

formar-se, crear negocis propis, posar-se en marxa com a emprenedors, o preparar-se

adequadament per a la busca de treball. l’empreniment.


Oci i Temps Lliure

Guia de senderisme de la Comunitat valenciana Veure enllaç
Ja pots recórrer tota la Comunitat. Gaudix d’esta guia de senderisme de la Comunitat Valenciana


¿Encara no ets usuari de BICIELX? Veure enllaç


Beques i Ajudes

Ajudes a associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut amb àmbit d'actuació a la Comunitat Valenciana per a l'any 2018 (IVAJ) Veure enllaç
Objecte del tràmit

S'estableixen les condicions de la convocatòria de la subvenció a associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut, inscrites en el Cens d'Associacions Juvenils i Entitats Prestadores de Serveis a la Joventut de la Comunitat Valenciana, per a finançar les despeses corrents i de personal del Programa general d'activitats 2018 i l'objectiu de les quals és el que inclou l'annex II de l'Ordre de bases.


Cercador d’Ajudes i subvencions del Ministeri de Cultura Veure enllaç


Cultura

Programació L’Escorxador setembre,octubre, novembre i desembre´17 Veure enllaç


Formació

Cursos de l'AULA VIRTUAL del SERVEF Veure enllaç
Aquests cursos tenen com a finalitat l'aprenentatge de l'idioma anglés així com l'aprenentatge de competències transversals que faciliten l'accés al mercat de treball. Estan cofinançats pel Fons Social Europeu i són gratuïts per als destinataris.
Està previst realitzar successives edicions al llarg de l'any, en funció de la demanda existent.
Els CURSOS D'ANGLÉS responen als sis nivells del marc europeu de les llengües:
Anglés A1
Anglés A2
Anglés B1
Anglés B2
Anglés C1
Anglés C2
Els CURSOS DE COMPETÈNCIES TRANSVERSALS PER A L'OCUPACIÓ són els següents:
Autonomia i innovació laboral - iniciativa i creativitat
Capacitat d'adaptació, flexibilitat i agilitat
Competències en la busca d'ocupació
Comunicació escrita
Entrenament de l'autoestima i autocontrol
Ètica professional: foment dels valors personals
Lideratge i direcció d'equips de treball
Millora de l'eficiència professional
Pensament positiu - optimisme i entusiasme
Presentacions eficaces en públic
Resolució de conflictes en el treball
Tècniques per a l'afrontament de l'estrés
Tècniques i habilitats de comunicació
Tècniques i habilitats de negociació
Presa de decisions: com afrontar el procés de decisió
Treball en equip


Cursos de valencià per a adults 2017-18 Veure enllaç
AVIVA Elx (Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament d’Elx) informa a totes les persones interessades en la inscripció als cursos de valencià que es realitzaran en els centres de formació de persones adultes d'Elx, que el període de matriculació serà del 18 al 29 de setembre de 2017.

L'edat mínima per a poder fer la inscripció és de 18 anys complits a 31/12/2017.

Les sol•licituds de matrícula es podran arreplegar en els centres de formació de persones adultes d'Elx: La Llotja, Manantial i Mercè Rodoreda, o en l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià.

La matriculació s'haurà de fer en l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, en el carrer Bufart, 1 (edifici de la Regidoria d'Educació: en l'arc del Raval) en horari de 8.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres.


CURSOS GRATUÏTS PER A ATURATS Veure enllaç
Dirigit: Per a aturats 2017/18

Certificats de Professionalitat

* Mecànica
* Electricitat
* Energies renovables
* Fontaneria
* Logística
* Biocides


¿Què estudiar i on a la universitat ? Veure enllaç
L'aplicació què estudiar i on s'ha creat per facilitar als estudiants, que volen accedir a les universitats espanyoles, un conjunt d'informació que els sigui d'utilitat en el moment de decidir quina titulació estudiar i on cursar-la.

La informació disponible en aquesta aplicació ha de ser considerada exclusivament a títol informatiu i orientatiu, atès que no té validesa oficial i per tant no ha de ser utilitzada amb aquest caràcter.

Les dades s'han extret del Registre d'Universitats, Centres i Títols i del Sistema Integrat d'Informació Universitària. Segons es disposi de nova informació l'aplicació serà actualitzada.


Curs de formació per a l'us de la bicicleta Veure enllaç
Bicielx organitza uns cursos formatius gratuits en col·laboració amb la Policia Local, amb l'objectiu de millorar la seguretat viària en l'ús de la bicicleta. L'horari dels cursos és de 20 a 21:30 hores. Cada curs consta d'una classe teòrica d'uns 30 minuts i un recorregut amb bicicleta per la ciutat per posar en pràctica els coneixements adquirits. Les classes es duen a terme a la seu de BiciElx a l'Estació d'Autobusos i els interessats a participar en aquests cursos (dirigits a majors de 12 anys) poden inscriure en info@bicielx.es o trucant al 966614393. Els cursos són totalment gratuïts i van dirigits tant a usuaris de Bicielx com a públic en general, i l'objectiu és que els usuaris de bicicleta a la ciutat circulin d'una forma segura. La realització d'aquests cursos podran evitar les situacions de risc que es produeixen diàriament per desconeixement de les normes de circulació amb bicicleta.


Estudiar en una Universitat Europea Veure enllaç


Carnet de manipulador d'aliments Veure enllaç
La Regidoria de Joventut t'ofereix la possibilitat de realitzar el curs en línia de manipulador d'aliments de l'Associació Nacional de Manipuladors d'Aliments per només ¡8 euros!

Si vols obtenir aquest certificat requerit per Sanitat per treballar en hostaleria i restauració a tot el país, inscriu-te ací.


SAPS ``Formació online gratuïta`` Veure enllaç
Saps és un servici de formació online gratuïta posat en marxa per la Generalitat Valenciana la finalitat de la qual és acostar al ciutadà a l'administració.


Guia ``Jóvens, talent i perfil emprenedor`` Veure enllaç
Fomentar l’empreniment entre els jóvens implica un treball integral en el qual l’educació no formal i els Servicis d’Informació Juvenil tenen un paper molt important, en la seua promoció, desenrotllament, consolidació i expansió.

La finalitat d’esta guia editada per l’Institut de la Joventut, Injuve, és impulsar la figura de l’emprenedor com a recurs essencial d’un projecte empresarial. La guia pretén ajudar, tant els propis emprenedors, a conèixer-se millor a superar-se, com aquells professionals, de centres d’orientació i de Servicis d’Informació Juvenil, que acompanyen i donen suport als futurs emprenedors.


Models d’examen per a preparar el Graduat en E.S.O. i el Títol de Batxiller (proves lliures) Veure enllaç


CURSOS DE FORMACIÓN ON-LINE AULES MENTOR Veure enllaç
MINISTERI D’EDUCACIÓ
Formació oberta, lliure i a distància a través d’internet. Aprenentatge al llarg de la vida del Ministeri d’Educació en col•laboració amb un ampli nombre d’institucions (Ministeris, Conselleries d’Educació de les Comunitats Autònomes, Centres educatius, Ajuntaments, ONG ).


Portal d’Orientació Professional Veure enllaç
Portal d’orientació professional. Concentra tota l’oferta de FP i es dirigix tant a escolars com a desocupats i treballadors que volen millorar la seua formació.


Intercanvis lingüístics Francés A2 Veure enllaç

Dimecres 20.00 A 21.00
El servei Infoeuropa de la Regidoria de Joventut organitza un taller lingüístic per a millorar les competències de l'idioma francés. És impartit pels joves voluntaris que actualment realitzen el seu projecte en l'Ajuntament d'Elx. Si hi estàs interessat/da, envia'ns un correu electrònic a infoeuropa@elx.es
Gratuït
Requisits: tenir entre 18-35 anys
Durada: 1h
Data d'inici: 15 de novembre 2017


Intercanvis lingüístics Anglés A2 Veure enllaç

Dijous 20.00 A 21.00
El servei Infoeuropa de la Regidoria de Joventut organitza un taller lingüístic per a millorar les competències de l'idioma anglés. És impartit pels joves voluntaris que actualment realitzen el seu projecte en l'Ajuntament d’Elx. Si hi estàs interessat/da, envia'ns un correu electrònic a infoeuropa@elx.es
Gratuït
Requisits: tenir entre 18-35 anys
Durada: 1h
Data d'inici: 16 de novembre de 2017


Intercanvis lingüístics Anglés B1 Veure enllaç

Dijous 20.00 A 21.00
El servei Infoeuropa de la Regidoria de Joventut organitza un taller lingüístic per a millorar les competències de l'idioma anglés. És impartit pels joves voluntaris que actualment realitzen el seu projecte en l'Ajuntament d’Elx.
Si hi estàs interessat/da, envia'ns un correu electrònic a infoeuropa@elx.es
Gratuït
Requisits: tenir entre 18-35 anys
Durada: 1h
Data d'inici: 16 novembre de 2017


Intercanvis lingüístics Italià B1 Veure enllaç

Dimarts 20.00-21.00
El servei Infoeuropa de la Regidoria de Joventut organitza un taller lingüístic per a millorar les competències de l'idioma italià. És impartit pels joves voluntaris que actualment realitzen el seu projecte en l'Ajuntament d'Elx
Si hi estàs interessat/da, envia'ns un correu electrònic a infoeuropa@elx.es
Gratuït
Requisits: tenir entre 18-35 anys
Durada: 1h
Data d'inici: 17 novembre de 2017


Treball en l´estranger

Treball a la Unió Europea i en Organitzacions Internacionals Veure enllaç


Portal EURES: Servicios Europeos de Empleo Veure enllaç
El propòsit d'EURES és proporcionar servicis d'informació, assessorament i contratación/colocación (busca d'ocupació) als treballadors i empresaris, així com a qualsevol ciutadà que desitge beneficiar-se del principi de la lliure circulació de les persones. EURES és molt més que el portal de la mobilitat professional que vosté visita en estos moments. EURES compta amb una xarxa humana de més de 850 consellers EURES en tota Europa.``


Empleo en Alemania Veure enllaç
El Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social acaba de posar en funcionament el nou portal de la Conselleria ``Web de Empleo Alemania``, adreçat en particular a tots aquells espanyols que decidixen traslladar-se a Alemanya per buscar una oportunitat laboral o de formació professional .


Coneix Europass, el currículum europeu Veure enllaç


Treballs de temporada a Europa i en el món Veure enllaç
Summerjobbs és un recurs per a trobar treballs d’estiu i llocs de temporada amb els campaments, parcs d’atraccions, centres turístics, parcs nacionals, hotels, organitzacions ambientals i més.


Treballa de Au pair en qualsevol part d’Europa. Veure enllaç
Web de la Asociación Internacional de Aupairs


Ocupació

Ofertes d'Ocupació Agencia Col•locació Ajuntament d'Elx Veure enllaç


Plataforma de gestió d'ocupació i formació per a persones amb discapacitat Veure enllaç


Programa AVALEM JOVES, Pla Integral de Formació i Ocupació per a jóvens 2016-2020 Veure enllaç
Conselleria de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo y el SERVEF


Guía para trabajar en verano Veure enllaç
SEPE (Servici Públic d'Ocupació Estatal)


Empléate, ofertes de treball per a la Garantia Juvenil Veure enllaç
Coneixes el portal Empléate?
És un portal públic que canalitza tota l’oferta procedent dels distints servicis públics d’ocupació, estatal i autonòmics, així com de diferents portals privats.
A més, si tens menys de 30 anys i estàs inscrit en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, esta adreça t’interessa especialment, ja que este portal públic d’ocupació esta connectat al Portal de Garantía Juvenil.
L’objectiu de la integració dels dos portals és que les empreses puguen donar d’alta en el nou portal ofertes específiques per als jóvens beneficiaris del Sistema de Garantia Juvenil i que estos jóvens tinguen accés des dels dos portals a tota la informació sobre estes ofertes.
A través d’Empléate, a més d’accedir a milers d’ofertes en constant actualitzacióAdemás, si tienes menos de 30 años y estás inscrito en el Sistema Nacional de Garantía Juvenil, esta dirección te interesa especialmente, ya que este portal público de empleo está conectado al Portal de Garantía Juvenil.
El objetivo de la integración de ambos portales es que las empresas puedan dar de alta en el nuevo portal ofertas específicas para los jóvenes beneficiarios del Sistema de Garantía Juvenil y que estos jóvenes tengan acceso desde ambos portales a toda la información sobre dichas ofertas.
A través de Empléate, además de acceder a miles de ofertas en constante actualización.


Ocupació Pública en l’Administració General de l’Estat Veure enllaç


Portals d’ocupació d’empreses espanyoles Veure enllaç


Guia de totes les ETT d’Espanya. Dades de contacte, enllaços a les seues ofertes de treball… Veure enllaç


Treballar pel món, Empreses Espanyoles en l’Estranger Veure enllaç


Portal d’Ocupació de la Comunitat Valenciana Veure enllaç


FUERZAS ARMADAS,mucho más que un trabajo,una forma de vivir. Veure enllaç


Guia Infocupació per a professionals del Medi Ambient Veure enllaç


Voluntariat
Altres

II Setmana de la Salut Elx 2017 Veure enllaç


Portal Europeo de la Juventud Veure enllaç


Guía de actuación contra el ciberacoso Veure enllaç
En su elaboración han participado 23 expertos en la materia, incluyendo miembros de los Ministerios de Justicia e Interior, Fuerzas y Cuerpos de Seguridad del Estado, universidades, médicos, psicólogos y representantes de las asociaciones de madres y padres de alumnos, así como expertos de Google y redes sociales.
Esta guía del Ministerio de Industria, Energía y Turismo, puesta en marcha a través del Instituto Nacional de Tecnologías de la Comunicación (INTECO), tiene por finalidad la protección de los menores en la Red. Para ello, se facilita a los padres y educadores información útil con la que detectar el fenómeno del ciberacoso, del que es víctima el 5,1 por ciento de los menores españoles, así como indicaciones sobre cómo actuar en el caso de que este se produzca.
Según este documento, en la actualidad, los niños y jóvenes acceden a Internet y las nuevas tecnologías a edades cada vez más tempranas. En España, la edad de inicio es de 10 años en el caso de Internet, 11 en el uso de teléfono móvil y 13 en el de teléfonos inteligentes o smartphones. Los llamados nativos digitales se desenvuelven con familiaridad y habilidad en la Red pero, al mismo tiempo, son un colectivo especialmente vulnerable y, en ocasiones, proclive a asumir riesgos que pueden derivar en situaciones no deseadas, tales como el ciberacoso.


Guía de Recursos: Estudiar y trabajar en Europa Veure enllaç
Esta edición del Injuve, es una introducción a recursos que proporcionan información para preparar un viaje con destino a los países de la Unión Europea y el Espacio Económico Europeo para aquellos jóvenes que busquen trabajo o formación académica.

Ante todo, la guía pretende responder de forma sencilla y ordenada a tres cuestiones:

1. Quiero ir y dónde buscar estudios y trabajo.

2. Qué necesito en función del país y trabajo o estudio.

3. Cómo viajar y con qué.

Por otra parte, la guía da cuenta, en otro apartado, de qué soportes y documentos conformarán el futuro curriculum vitae de los y las jóvenes a su regreso a España.
Esta guía del Ministerio de Industria, Energía y Turismo, puesta en marcha a través del Instituto Nacional de Tecnologías de la Comunicación (INTECO), tiene por finalidad la protección de los menores en la Red. Para ello, se facilita a los padres y educadores información útil con la que detectar el fenómeno del ciberacoso, del que es víctima el 5,1 por ciento de los menores españoles, así como indicaciones sobre cómo actuar en el caso de que este se produzca.
Según este documento, en la actualidad, los niños y jóvenes acceden a Internet y las nuevas tecnologías a edades cada vez más tempranas. En España, la edad de inicio es de 10 años en el caso de Internet, 11 en el uso de teléfono móvil y 13 en el de teléfonos inteligentes o smartphones. Los llamados nativos digitales se desenvuelven con familiaridad y habilidad en la Red pero, al mismo tiempo, son un colectivo especialmente vulnerable y, en ocasiones, proclive a asumir riesgos que pueden derivar en situaciones no deseadas, tales como el ciberacoso.


Premis i Concursos

Coneix el programa 'Actívate' Veure enllaç
En esta plataforma virtual pots accedir a cursos gratuïts i recursos per a l’ocupació i

Necessites activar-te professionalment? Ara pot fer-ho amb el programa Actívate, una iniciativa

dirigida als jóvens amb l’objectiu d’oferir-los, de manera gratuïta, una sèrie d’eines que els ajuden a

formar-se, crear negocis propis, posar-se en marxa com a emprenedors, o preparar-se

adequadament per a la busca de treball. l’empreniment.


Oci i Temps Lliure

Guia de senderisme de la Comunitat valenciana Veure enllaç
Ja pots recórrer tota la Comunitat. Gaudix d’esta guia de senderisme de la Comunitat Valenciana


¿Encara no ets usuari de BICIELX? Veure enllaç


Beques i Ajudes

BUSCADOR DE BEQUES Veure enllaç


Beques Eurolingua Veure enllaç
Beques per a la realització de Cursos d'anglès a Irlanda de dues setmanes de durada durant l'estiu en un programa d'immersió tot inclòs. Són un lot global de 20 beques adreçades a estudiants universitaris, de Secundària, Batxillerat o Formació Professional amb una dotació pressupostària aportada per 'Eurolingua Venairlanda' íntegrament.


Ajudes a associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut amb àmbit d'actuació a la Comunitat Valenciana per a l'any 2018 (IVAJ) Veure enllaç
Objecte del tràmit

S'estableixen les condicions de la convocatòria de la subvenció a associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut, inscrites en el Cens d'Associacions Juvenils i Entitats Prestadores de Serveis a la Joventut de la Comunitat Valenciana, per a finançar les despeses corrents i de personal del Programa general d'activitats 2018 i l'objectiu de les quals és el que inclou l'annex II de l'Ordre de bases.


Cercador d’Ajudes i subvencions del Ministeri de Cultura Veure enllaç


Cultura
Formació

¿Què estudiar i on a la universitat ? Veure enllaç
L'aplicació què estudiar i on s'ha creat per facilitar als estudiants, que volen accedir a les universitats espanyoles, un conjunt d'informació que els sigui d'utilitat en el moment de decidir quina titulació estudiar i on cursar-la.

La informació disponible en aquesta aplicació ha de ser considerada exclusivament a títol informatiu i orientatiu, atès que no té validesa oficial i per tant no ha de ser utilitzada amb aquest caràcter.

Les dades s'han extret del Registre d'Universitats, Centres i Títols i del Sistema Integrat d'Informació Universitària. Segons es disposi de nova informació l'aplicació serà actualitzada.


Curs de formació per a l'us de la bicicleta Veure enllaç
Bicielx organitza uns cursos formatius gratuits en col·laboració amb la Policia Local, amb l'objectiu de millorar la seguretat viària en l'ús de la bicicleta. L'horari dels cursos és de 20 a 21:30 hores. Cada curs consta d'una classe teòrica d'uns 30 minuts i un recorregut amb bicicleta per la ciutat per posar en pràctica els coneixements adquirits. Les classes es duen a terme a la seu de BiciElx a l'Estació d'Autobusos i els interessats a participar en aquests cursos (dirigits a majors de 12 anys) poden inscriure en info@bicielx.es o trucant al 966614393. Els cursos són totalment gratuïts i van dirigits tant a usuaris de Bicielx com a públic en general, i l'objectiu és que els usuaris de bicicleta a la ciutat circulin d'una forma segura. La realització d'aquests cursos podran evitar les situacions de risc que es produeixen diàriament per desconeixement de les normes de circulació amb bicicleta.


Estudiar en una Universitat Europea Veure enllaç


Carnet de manipulador d'aliments Veure enllaç
La Regidoria de Joventut t'ofereix la possibilitat de realitzar el curs en línia de manipulador d'aliments de l'Associació Nacional de Manipuladors d'Aliments per només ¡8 euros!

Si vols obtenir aquest certificat requerit per Sanitat per treballar en hostaleria i restauració a tot el país, inscriu-te ací.


SAPS ``Formació online gratuïta`` Veure enllaç
Saps és un servici de formació online gratuïta posat en marxa per la Generalitat Valenciana la finalitat de la qual és acostar al ciutadà a l'administració.


Guia ``Jóvens, talent i perfil emprenedor`` Veure enllaç
Fomentar l’empreniment entre els jóvens implica un treball integral en el qual l’educació no formal i els Servicis d’Informació Juvenil tenen un paper molt important, en la seua promoció, desenrotllament, consolidació i expansió.

La finalitat d’esta guia editada per l’Institut de la Joventut, Injuve, és impulsar la figura de l’emprenedor com a recurs essencial d’un projecte empresarial. La guia pretén ajudar, tant els propis emprenedors, a conèixer-se millor a superar-se, com aquells professionals, de centres d’orientació i de Servicis d’Informació Juvenil, que acompanyen i donen suport als futurs emprenedors.


Models d’examen per a preparar el Graduat en E.S.O. i el Títol de Batxiller (proves lliures) Veure enllaç


CURSOS DE FORMACIÓN ON-LINE AULES MENTOR Veure enllaç
MINISTERI D’EDUCACIÓ
Formació oberta, lliure i a distància a través d’internet. Aprenentatge al llarg de la vida del Ministeri d’Educació en col•laboració amb un ampli nombre d’institucions (Ministeris, Conselleries d’Educació de les Comunitats Autònomes, Centres educatius, Ajuntaments, ONG ).


Portal d’Orientació Professional Veure enllaç
Portal d’orientació professional. Concentra tota l’oferta de FP i es dirigix tant a escolars com a desocupats i treballadors que volen millorar la seua formació.


Cursos d’estiu 2017 Veure enllaç


Treball en l´estranger

Treball a la Unió Europea i en Organitzacions Internacionals Veure enllaç


Portal EURES: Servicios Europeos de Empleo Veure enllaç
El propòsit d'EURES és proporcionar servicis d'informació, assessorament i contratación/colocación (busca d'ocupació) als treballadors i empresaris, així com a qualsevol ciutadà que desitge beneficiar-se del principi de la lliure circulació de les persones. EURES és molt més que el portal de la mobilitat professional que vosté visita en estos moments. EURES compta amb una xarxa humana de més de 850 consellers EURES en tota Europa.``


Empleo en Alemania Veure enllaç
El Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social acaba de posar en funcionament el nou portal de la Conselleria ``Web de Empleo Alemania``, adreçat en particular a tots aquells espanyols que decidixen traslladar-se a Alemanya per buscar una oportunitat laboral o de formació professional .


Coneix Europass, el currículum europeu Veure enllaç


Treballs de temporada a Europa i en el món Veure enllaç
Summerjobbs és un recurs per a trobar treballs d’estiu i llocs de temporada amb els campaments, parcs d’atraccions, centres turístics, parcs nacionals, hotels, organitzacions ambientals i més.


Treballa de Au pair en qualsevol part d’Europa. Veure enllaç
Web de la Asociación Internacional de Aupairs


Ocupació

Sanitat convocarà un total de 2.711 places de les ofertes d'ocupació de 2014, 2015 i 2016 Veure enllaç


Plataforma de gestió d'ocupació i formació per a persones amb discapacitat Veure enllaç


Programa AVALEM JOVES, Pla Integral de Formació i Ocupació per a jóvens 2016-2020 Veure enllaç
Conselleria de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo y el SERVEF


Guía para trabajar en verano Veure enllaç
SEPE (Servici Públic d'Ocupació Estatal)


Empléate, ofertes de treball per a la Garantia Juvenil Veure enllaç
Coneixes el portal Empléate?
És un portal públic que canalitza tota l’oferta procedent dels distints servicis públics d’ocupació, estatal i autonòmics, així com de diferents portals privats.
A més, si tens menys de 30 anys i estàs inscrit en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, esta adreça t’interessa especialment, ja que este portal públic d’ocupació esta connectat al Portal de Garantía Juvenil.
L’objectiu de la integració dels dos portals és que les empreses puguen donar d’alta en el nou portal ofertes específiques per als jóvens beneficiaris del Sistema de Garantia Juvenil i que estos jóvens tinguen accés des dels dos portals a tota la informació sobre estes ofertes.
A través d’Empléate, a més d’accedir a milers d’ofertes en constant actualitzacióAdemás, si tienes menos de 30 años y estás inscrito en el Sistema Nacional de Garantía Juvenil, esta dirección te interesa especialmente, ya que este portal público de empleo está conectado al Portal de Garantía Juvenil.
El objetivo de la integración de ambos portales es que las empresas puedan dar de alta en el nuevo portal ofertas específicas para los jóvenes beneficiarios del Sistema de Garantía Juvenil y que estos jóvenes tengan acceso desde ambos portales a toda la información sobre dichas ofertas.
A través de Empléate, además de acceder a miles de ofertas en constante actualización.


Ocupació Pública en l’Administració General de l’Estat Veure enllaç


Portals d’ocupació d’empreses espanyoles Veure enllaç


Guia de totes les ETT d’Espanya. Dades de contacte, enllaços a les seues ofertes de treball… Veure enllaç


Treballar pel món, Empreses Espanyoles en l’Estranger Veure enllaç


Portal d’Ocupació de la Comunitat Valenciana Veure enllaç


FUERZAS ARMADAS,mucho más que un trabajo,una forma de vivir. Veure enllaç


Guia Infocupació per a professionals del Medi Ambient Veure enllaç


Voluntariat
Altres

Portal Europeo de la Juventud Veure enllaç


Guía de actuación contra el ciberacoso Veure enllaç
En su elaboración han participado 23 expertos en la materia, incluyendo miembros de los Ministerios de Justicia e Interior, Fuerzas y Cuerpos de Seguridad del Estado, universidades, médicos, psicólogos y representantes de las asociaciones de madres y padres de alumnos, así como expertos de Google y redes sociales.
Esta guía del Ministerio de Industria, Energía y Turismo, puesta en marcha a través del Instituto Nacional de Tecnologías de la Comunicación (INTECO), tiene por finalidad la protección de los menores en la Red. Para ello, se facilita a los padres y educadores información útil con la que detectar el fenómeno del ciberacoso, del que es víctima el 5,1 por ciento de los menores españoles, así como indicaciones sobre cómo actuar en el caso de que este se produzca.
Según este documento, en la actualidad, los niños y jóvenes acceden a Internet y las nuevas tecnologías a edades cada vez más tempranas. En España, la edad de inicio es de 10 años en el caso de Internet, 11 en el uso de teléfono móvil y 13 en el de teléfonos inteligentes o smartphones. Los llamados nativos digitales se desenvuelven con familiaridad y habilidad en la Red pero, al mismo tiempo, son un colectivo especialmente vulnerable y, en ocasiones, proclive a asumir riesgos que pueden derivar en situaciones no deseadas, tales como el ciberacoso.


Guía de Recursos: Estudiar y trabajar en Europa Veure enllaç
Esta edición del Injuve, es una introducción a recursos que proporcionan información para preparar un viaje con destino a los países de la Unión Europea y el Espacio Económico Europeo para aquellos jóvenes que busquen trabajo o formación académica.

Ante todo, la guía pretende responder de forma sencilla y ordenada a tres cuestiones:

1. Quiero ir y dónde buscar estudios y trabajo.

2. Qué necesito en función del país y trabajo o estudio.

3. Cómo viajar y con qué.

Por otra parte, la guía da cuenta, en otro apartado, de qué soportes y documentos conformarán el futuro curriculum vitae de los y las jóvenes a su regreso a España.
Esta guía del Ministerio de Industria, Energía y Turismo, puesta en marcha a través del Instituto Nacional de Tecnologías de la Comunicación (INTECO), tiene por finalidad la protección de los menores en la Red. Para ello, se facilita a los padres y educadores información útil con la que detectar el fenómeno del ciberacoso, del que es víctima el 5,1 por ciento de los menores españoles, así como indicaciones sobre cómo actuar en el caso de que este se produzca.
Según este documento, en la actualidad, los niños y jóvenes acceden a Internet y las nuevas tecnologías a edades cada vez más tempranas. En España, la edad de inicio es de 10 años en el caso de Internet, 11 en el uso de teléfono móvil y 13 en el de teléfonos inteligentes o smartphones. Los llamados nativos digitales se desenvuelven con familiaridad y habilidad en la Red pero, al mismo tiempo, son un colectivo especialmente vulnerable y, en ocasiones, proclive a asumir riesgos que pueden derivar en situaciones no deseadas, tales como el ciberacoso.