Especial “A través de la radio: Día de la Diversitat Funcional” des de CEEP Tamarit

Especial “A través de la radio: Día de la Diversitat Funcional” des de CEEP Tamarit

El passat 7 de desembre, Ràdio Jove Elx es va sumar a la celebració del Dia Mundial de la Diversitat Funcional (3 de desembre), una data que mai ens cansarem de commemorar i que sempre ens permet viure l’experiència de gravar un programa molt especial amb els alumnes del CEEP Tamarit i de l’IES Severo Ochoa, bé siga en un o un altre centre, depenent de l’any.

Aquesta vegada, les professores i l’alumnat de Tamarit van ser els encarregats de fer d’amfitrions i de rebre als companys del Sever Ochoa en el seu centre, lloc on van esdevenir tot un seguit de activitats preparades per a l’ocasió i ideades amb la intenció de desenvolupar models d’oci inclusius i de poder mostrar als visitants tot el que es realitza diàriament en aquest col·legi.

No obstant açò, no van ser els joves del nomenat institut els únics que van acudir a la trobada, doncs l’equip de RJE, amb la seua unitat mòbil, també va tenir la sort de formar part de les activitats d’aqueix dia mitjançant la realització en directe del programa A través de la ràdio, un espai que cada setmana elaboren i emeten els xics i xiques de Tamarit des dels estudis de l’emissora i que, en aquest cas, es va desenvolupar en viu el propi col·legi, comptant amb la participació de tots els cursos del centre i d’alguns grups de l’IES.

Cançons, seccions sobre cultura, debats sobre esport adaptat… De tot va haver-hi en l’especial “A través de la Ràdio: Dia de la Diversitat Funcional”, que ja està disponible en nostre podcast para la seua descàrrega i audició. Gaudisquen-ho!

PODCAST RÀDIO JOVE ELX: PROGRAMA ESPECIAL “A TRAVES DE LA RÀDIO DES DE CEEP TAMARIT”