Enllaçats contra la SIDA 2017

Enllaçats contra la SIDA 2017

Amb motiu de la commemoració del DIA MUNDIAL DE LA LLUITA CONTRA LA SIDA, la Regidoria de Joventut i Cooperació torna a organitzar la campanya de sensibilització Enllaçats contra la SIDA.

La infecció per VIH continua sent hui dia un greu problema de salut que necessita una resposta col•lectiva… Tots hem de lluitar contra ella.

Mentre persistisca el problema hem de continuar informant, sensibilitzant i formant joves com tu, ja que, amb les mesures preventives pertinents, podrem fer-li front de forma eficaç i segura.

A aquest efecte, hem organitzat les activitats següents per a difondre, sensibilitzar, conscienciar i implicar-te contra la SIDA:

CONCURS DE RELATS CURTS CONTRA LA SIDA
Dirigit a joves de 14 a 30 anys, es presentarà abans del 14 de desembre a les 23.59 un relat que no supere les 500 paraules que verse sobre: el virus del VIH; la malaltia de la SIDA; l’impacte del VIH en els països en desenvolupament i/o la normalització del VIH en el cas dels malalts i el seu entorn.
S’establiran tres categories segons l’edat del participant. Els tres guanyadors de cadascuna d’elles seran premiats amb un rellotge intel•ligent (smartwatch) i un lot de llibres gentilesa de la llibreria Ali i Truc.

Consulta les BASES i participa-hi.

CONCURS #ALZOMILAZO2017 EN INSTAGRAM
Participa amb una imatge desmuntant mites de contagi, utilitzant el hashtag #sidaSIDA o #nodaSIDA, depenent si l’acció que es mostra comporta risc de contagi. Etiqueta la imatge i participa amb el hashtag del concurs #alzomilazo2017 i d’entre les tres imatges amb més likes es triarà pel jurat la imatge guanyadora d’un xec-regal per valor de 100 €.
Consulta les BASES.

CONCURS #ALMILAZO2017 EN FACEBOOK
El pròxim 2 de desembre, de 9 a 17 hores, estarem al costat de l’entrada del pavelló Esperanza Lag, amb photocall i taula informativa.
El dia 4 de desembre pujarem a la nostra pàgina de facebook “Joveselx Ajuntament d’Elx” totes les imatges. Aquella que més “m’agrada” aconseguisca serà la guanyadora d’un sopar per a dues persones en el restaurant Misteri d’Anna.

Consulta BASES.

TALLERS EN IES
Tallers de sensibilització i informació a càrrec de Vinalopó Salut, l’assessoria psicosexual d’Infojove, coordinadors de centres juvenils, unitats mòbils de Ràdio Jove Elx i fòrums teatre a càrrec de Galapizarte Teatre.

Dilluns 27 novembre – IES Tirant lo Blanc
Dimarts 28 novembre – IES Montserrat Roig
Dimecres 29 novembre
– La Devesa
– San José de Calasanz
Dijous 30 novembre – IES Severo Ochoa
Divendres 1 desembre:
– IES Carrús
– IES Pere Ibarra

TALLERS CENTRES JUVENILS

CONCURS DE CREACIÓ D’ESLÒGAN “SÍDA” “NODA”
En les nostres xarrades informatives pels IES i centres juvenils demanarem als joves que participen en el concurs d’eslògan que s’utilitzarà en el cartell de la campanya de l’any següent, a més de guanyar unes ulleres de sol Hawkers.
Enllaça’t contra la SIDA amb nosaltres i participa-hi!!